Menú de Fin de Ano


 - 31 -

Volován de roquefort con noces e confitura de tomate (2 € unidade)
Volován de Salmón (2 € unidade)
Volován de paté de mexillón (2 € unidade)
Hoxaldre de cecina e cebola caramelizada (3,5 € ración)

Salpicón de rape con gambas (7,5 € ración)
Vieiras ao forno (5,5 € unidade)
Langostinos ao forno (7,5 € ración)

Lombiños de merluza con salsa de ourizo (8,5 € ración)
Polo ao forno con uvas (6,4 € ración)
Tenreira ao brandi con salsa de mandarina (9,0 € ración)
Carrilleiras con patacas asadas (8,2 € ración)

Tarta de turrón fría (2,4 € porción)
Tarta de queixo fría (2,4 € porción)
Tarta de chocolate fría (2,4 € porción)
Crema de cítricos (1,9 € ración)


O día 31 só se atenderá baixo pedido

Pedidos e entregas

Para o día 31 (cea de Fin de Ano)
Se recollen pedidos ata o día 30 ás 16:00 horas
Entregas o día 31 desde as 14:00 horas ata as 17:00 horas